Kalisvaart doet mee aan initiatief Bereikbaar Haaglanden

Ga 3.0 is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden. Dit is een samenwerking van VNO-NCW West,  Metropoolregio Rotterdam Den Haag, TLN, EVO en stichting Duurzaam Den Haag. Samen met allerlei partijen wordt gezocht naar slimme oplossingen om de files te verminderen. Bijvoorbeeld door te reizen buiten de spits en andere manieren van werken of vervoer te stimuleren. Maar het is breder dan dat: ook een gezonde work-life-balance, vitaliteit, aantrekkelijk werkgeverschap, werknemerstevredenheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2-reductie spelen mee. Voor meer informatie ga naar: www.bereikbaarhaaglanden.nl

Kalisvaart Technisch Beheer B.V. heeft deelgenomen met het ManagementsTeam aan de BMW actie. Wij zijn voor een week de eigenaar geweest van een elektrische BMW i3. Deze heeft een ingebouwd deelsysteem, abonnement op Fastned voor snelladen, zonder sleutels maar met een iPhone en een pas.

De actie ‘Deel een BMW met het MT’ is bedoeld voor managementteams van organisaties die convenantpartner zijn van Bereikbaar Haaglanden. Kalisvaart ziet namelijk ook mogelijkheden voor de inzet van één of meer deelauto’s in de organisatie. De BMW i3 is gedeeld binnen de organisatie door meerdere MT-leden. Op 7 april heeft Richard Visscher de auto bij ons afgeleverd aan Roy vd Putten. Na 1 week heeft Kalisvaart de auto zelf overgedragen aan de volgende deelnemende organisatie. Op 13 april hebben Leo Kalisvaart en Roy vd Putten de auto weer afgeleverd aan de volgende rijder Patrick Kester.

Nieuwsoverzicht