Het bedrijfspand van Kalisvaart Technisch Beheer

Kalisvaart Technisch Beheer heeft verschillende duurzame technieken in het eigen pand als proef opgesteld

Hieronder vind u een aantal technieken die Kalisvaart Technisch Beheer in het eigen pand als proef opstelling heeft staan, zodat wij exact kunnen ervaren wat de voordelen van de duurzame technieken bedragen. Dit doen wij allemaal met het oog op het besparen van energie en het verlagen van uw energiekosten. 

houtvergasser

Houtvergasser: Het alternatief voor uw cv-ketel

Met de houtvergasser heeft Kalisvaart Technisch Beheer de energiekosten in eigen hand. Een houtvergasser is een duurzaam alternatief voor een cv-ketel. Daar waar een gewone houtkachel een rendement oplevert van zo’n 60-70 procent, biedt een houtvergasser maar liefst 80-91 procent.

pelletkachel

Pelletkachel

In de bedrijfskantine van het pand heeft Kalisvaart Technisch Beheer een Pelletkachel staan om de stookkosten flink te verlagen! Pelletkachels zijn geavanceerde houtkachels met een ongekend rendement tot 95%! Het comfort en de warmte die een pelletkachel geeft zal u verbazen. U kunt enorm op uw stookkosten besparen!

oplaadpaal

Electrisch oplaadpunt

Aan de voorzijde van het pand heeft Kalisvaart Technisch Beheer een electrisch oplaadpunt voor electrische auto’s staan. Kalisvaart Technisch Beheer is bezig het wagenpark zoveel mogelijk electrisch te maken en zo kosten en het milieu te besparen.

armatuur

Bespaar adapters en LED verlichting

Voor de verlichting van ons pand maken wij gebruik van LED verlichting, T5 armaturen, aanwezigheidsschakelingen en bespaaradapters. Hierdoor zijn de kosten voor de verlichting meer dan gehalveerd.

 

Call Now Button