Wij zijn trots op onze opgeleverde projecten

Wij hebben in ons meer dan 30 jaar bestaan diverse projecten tot een goed einde mogen brengen. Wij zijn onze opdrachtgevers hiervoor dankbaar en wij zijn trots op het werk wat wij hebben opgeleverd.

Ons portfolio aan projecten rijkt veel verder dan dat wij op onze website vermelden. Maar voor vragen over referenties kunt u altijd bij ons terecht. We zullen geregeld nieuwe projecten plaatsen, mogelijk is de eerst volgende wel van u! Heeft u vragen over een specifiek project? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag over één van onze projecten? Onze specialisten gaan vrijblijvend het gesprek met u aan.

Wij zijn trots op onze opgeleverde projecten

Wij hebben door de jaren heen diverse projecten tot een goed einde mogen brengen. Wij zijn onze opdrachtgevers hiervoor dankbaar en wij zijn trots op het werk wat wij hebben opgeleverd. Ons portfolio aan projecten is uiteraard een stuk groter en ook zullen wij geregeld nieuwe projecten op onze website plaatsen. Heeft u een vraag over één van onze opgeleverde projecten, neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

  • Het Witte kruis is de thuisbasis voor veel ambulances binnen Haaglanden. Wij hebben nieuwe aircounits geplaatst bij de vestiging op de Mangaanstraat.

  • In de Heesterbuurt in Den Haag is een voormalig bedrijfspand getransformeerd naar 6 duurzame appartementen die volledig van het gas af zijn.

  • Voor een VvE op de Ranonkelstraat hebben wij diverse installaties in de stookruimte vervangen waaronder warmwaterketels, voorraadvaten, pompen en expansie automaat.

  • Voor een VvE op de Citroenstraat hebben wij de complete dakgoot mogen vervangen. Daarnaast hebben wij ook en lekkage aan een dakkapel verholpen.

  • Vacu vin is een productiebedrijf in Delfgauw die speciale doppen produceren om geopende flessen wijn goed af te sluiten. Wij verzorgen het onderhoud aan diverse installaties binnen het pand.