Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen

Kalisvaart staat voor het leveren van goede kwaliteit en heeft veel kennis van duurzame installaties. Het verduurzamen van woningen is onze specialiteit. Het vervangen van installaties op grote schaal is iets waar Kalisvaart niet van weg deinst. Het ver voorruit plannen en het op een nette manier coördineren van de afspraken met de bewoners is iets wat bij Kalisvaart standaard is.

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag over onze diensten? Onze specialisten gaan vrijblijvend het gesprek met u aan.

Verduurzamen van woningen

Kalisvaart staat voor het leveren van goede kwaliteit en heeft veel kennis van duurzame installaties. Het verduurzamen van woningen is onze specialiteit. Het vervangen van installaties op grote school is iets waar Kalisvaart niet van weg deinst. Het ver voorruit plannen en het op een nette manier coördineren van de afspraken met de bewoners is iets wat bij Kalisvaart standaard is.

24-uurs servicedienst bij een onderhoudscontract

Naast het op grote schaal vervangen van diverse installaties bieden wij ook onderhoudspakketten aan waarbij de installaties jaarlijks worden nagelopen en de bewoners toegang krijgen tot de 24-uurs servicedienst. Deze servicedienst zorgt ervoor dat de bewoners ook buitenkantoortijden snel geholpen worden met calamiteiten of storingen.

Het is ook mogelijk om op grote schaal sanitaire ruimtes aan te leggen of te renoveren. Verder kunnen we ook werkzaamheden verrichten op en rondom het dak.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.