Al meer dan 30 jaar
dé betrouwbare

Technische Partner

MKB Partner

Bedrijfspand verduurzamen? Laten plaatsen of onderhouden van technische installaties? Kalisvaart is al meer dan 30 jaar de technische partner voor diverse partijen.

Neem contact met ons op

Al meer dan 30 jaar dé betrouwbare Partner voor het MKB

Bedrijfspand verduurzamen? Laten plaatsen of onderhouden van technische installaties? Kalisvaart is al meer dan 30 jaar de technische partner voor het MKB.

Neem contact met ons op

Kalisvaart levert energiebesparende,
veilige en duurzame oplossingen voor het MKB.

Duurzame installaties

Verwarming

Luchtbehandeling

Airconditioning

Sanitaire ruimtes

Dakbedekking

Service en onderhoud

Kom met ons in contact

Kalisvaart levert energiebesparende,
veilige en duurzame oplossingen.

Duurzame installaties

Verwarming

Luchtbehandeling

Airconditioning

Sanitaire ruimtes

Dakbedekking

Service en onderhoud

Kom met ons in contact

Kalisvaart, de specialist in duurzame technische oplossingen voor uw pand

Kalisvaart Technisch Beheer B.V. uit Den Haag levert al meer dan 30 jaar technische diensten diverse partijen en instanties. Wij hebben een mix van expertises in huis om ieder probleem op te lossen: van riolering tot dakpan. Onze kracht: korte lijnen, servicegerichte vakmensen en bewezen kwaliteit. Wij leveren onze diensten voor diverse sectoren. Zo zijn wij de partner in het technisch beheer voor onder andere Woningcorporaties, Scholen, Zorginstellingen en doen wij diverse werkzaamheden voor Rijksoverheid en gemeenten.

Kalisvaart heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Onze mensen zijn experts op ieder hun eigen vakgebied en gebruiken de beste materialen en de meest recente technieken om onze klanten te ontzorgen in hun technisch beheer vraagstukken.

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag, een probleem of wilt u een wens met ons bespreken? Onze specialisten gaan vrijblijvend het gesprek met u aan.

Kalisvaart is de technische partner voor het MKB

Kalisvaart Technisch Beheer B.V. uit Den Haag levert al meer dan 30 jaar technische diensten aan bedrijven, overheid én particulieren. Wij hebben de juiste mix van expertises in huis om ieder probleem op te lossen: van riolering tot dakpan. Onze kracht: korte lijnen, servicegerichte vakmensen en bewezen kwaliteit.

Kalisvaart Technisch Beheer B.V. is een betrouwbare partner die ieder technisch project tot een goed einde brengt. Onze mensen zijn experts op hun vakgebied en gebruiken de beste materialen om voor iedere uitdaging een oplossing te vinden.

Meer over Kalisvaart

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag, een probleem of wilt u een wens met ons bespreken? Onze specialisten gaan vrijblijvend het gesprek met u aan.

De 6 disciplines van Kalisvaart Technisch Beheer B.V.

Kalisvaart heeft de diensten onderverdeeld in 6 disciplines. Binnen onze disciplines helpen wij onze klanten met de meest moderne oplossingen die de markt te bieden heeft. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in het verduurzamen van uw bedrijfsruimte? Of wenst u een verbetering van het klimaat binnen uw kantoor? Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over één van onze disciplines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar contact

We vertellen u graag meer

 • 19 november 2021

  Tot uiterlijk 28 februari 2022 geeft Remeha €400,- cashback bij aanschaf van een Elga Ace hybride warmtepomp. De cashback komt bovenop de huidige ISDE-subsidie.

  Lees meer
 • 29 oktober 2021

  Het subsidiebedrag voor (hybride) warmtepompen wordt per 2022 verhoogd van 20% naar 30%. Met Prinsjesdag werd bekend gemaakt dat 288 miljoen euro ingezet gaat worden voor de stimulering van hybride warmtepompen.

  Lees meer
 • 30 juni 2021

  Wie al eens eerder onze website heeft bezocht zal het niet zijn ontgaan. Je bevind je immers op onze net nieuw gelanceerde website. De oude website heeft ons goed gediend, maar het werd nu wel tijd voor een nieuwe.

  Lees meer